Help Pake en Beppe de vakantie door!

In de Voorjaarsvakantie hebben wij een leuke activiteit voor kinderen en hun Pakes en Beppes. Gezamenlijk kunnen zij de tentoonstelling van Oesje Zegel bezoeken en daarna een prachtige bloementuin knutselen.

Van 21 tot en met 24 februari is er elke middag om 14.00 uur de mogelijkheid om mee te doen aan deze activiteit. Kinderen krijgen gratis entree op vertoon van Pake, Beppe of een andere volwassene. De activiteit is een euro per persoon. Opgave voor de activiteit kan via telefoonnummer 0517-392 192.
 

Kinderfeestjes

Als je in Museum Martena je verjaardagsfeestje viert, hoor je een spannend verhaal en doe je een speurtocht, verkleed als ridders en jonkvrouwen.

Kinderfeestje
Kinderfeestje

Na een traktatie wordt geknutseld of met ganzenveren gekalligrafeerd. Kosten zijn € 7,- per kind, het duurt ca. 2 uur en is voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. Meer informatie: info@museummartena.nl of 0517-392192

Rondleidingen

Voor groepen worden op afspraak rondleidingen door het museum georganiseerd.

Groepen vanaf 10 personen kunnen reserveren voor een rondleiding die ongeveer 1 uur duurt. Een rondleiding kost per rondleider 30,-. U kunt reserveren via info@museummartena.nl of 0517-392192.

Trouwen in Museum Martena

Van oudsher is het Martenahuis trouwlocatie van Franekeradeel

Nog steeds wordt getrouwd in wat eens de raadszaal was. Een sfeervolle receptie in museum of tuin behoort tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie: info@museummartena.nl of 0517-392192